Vodotěsná korková podlaha do koupelny


Pokud hledáte podlahy odolné proti stříkající vodě a vlhkosti, např. B. proti koupelně nebo prádelně, je to velmi dobrý nápad. Nejen, že jsou vodotěsné, ale jsou také velmi snadno organizovatelné. Korek je také tichý, pružný (další plus při chůzi) a přírodní materiál. Vysněná koupelna by měla být krásná, praktická a teplá.

Korkové interiérové ​​prvky jsou mimořádně originálním řešením, které úspěšně implementuje tyto klíčové předpoklady ideálního designu.


Hydro korek


Hydro korky jsou korkové desky potažené citlivým vinylovým filmem. Vyrobeny ve třídě T (extrémně vysoká odolnost proti oděru), nemění své vlastnosti pod vlivem nábytkových koleček a zároveň jsou zcela vodotěsné. Cork má krásnou nemovitost, která z něj dělá perfektní podlahu koupelny, kde často chodíte bosí. Odráží to teplo.

Působí na podlahu hřejivě a je alternativou podlahového vytápění. Korková podlaha se samozřejmě nezahřívá, ale pohodlí takového řešení, které odráží teplo, je neporovnatelně vysoké ve srovnání se vždy studenými koupelnovými dlaždicemi. Výhody korkových podlah


Výhody korkových podlah


Výhodou korku oproti běžně používané keramice je především tepelný komfort a pohodlí. Díky buněčné struktuře je korek materiálem s vynikajícími tepelnými a zvukovými izolačními vlastnostmi. Pokud jdete bosí na podlahu s ní vyrobenou, nemáte pocit pronikání chladu, jako je tomu u keramických podlah. Měkký povrch také velmi dobře absorbuje tlak během kroků a příznivě působí na svaly a klouby. Při správné instalaci si korková krytina snadno poradí s vlhkostí a chladem uvnitř, což také umožňuje velmi elegantním způsobem.

Nejdůležitější je mít na paměti, že při výběru korkového povrchu pro koupelnu musíme zvolit technologii, která bude použita k lepení dlaždic na podlahu. Díky tomuto prostoru je jejich povrch vyplněn, což jim brání dostat se pod vodu. Malování celé hotové podlahy zase chrání před vlhkostí mezi prostory mezi dlaždicemi.


Napsat komentář

Vzorky Korkove