Tisk na přírodní korek – je to možné?


Tisk na přírodní korek - je to možné?

Tisk na přírodní korek – je to možné? Jak se na všestranný materiál sluší, korek také podléhá různým tiskovým technikám. Nejde jen o technický korek, ale například také o korkovou tkaninu nebo zátky na víno. Tato technologie umožňuje zachovat přirozené vlastnosti korku a dát mu jedinečný vzhled prostřednictvím různých tiskových technologií

Korkové materiály se liší zejména pružností a pevností, díky čemuž jsou vhodné pro různá průmyslová odvětví, jako je stavebnictví, doprava a obuv. Zátky už nejsou jen zátky, dnes s nimi můžete dělat cokoli.


Tisk na přírodní korek - je to možné?

Tisk na přírodní korek – je to možné? Velmi oblíbenou metodou tisku je sítotisk, např. Na korkové podložky, korkové podložky. Naše nabídka zahrnuje tento typ tisku.

https://korekprodejna.cz/kategorie/prislusenstvi/

Tímto způsobem můžete dosáhnout úžasných výsledků a s trochou inspirace si doma vytvořit jedinečné prostírání, vzor na korkové desce na zdi nebo na korkové podložce na jógu.

Korek také používá digitální tisk, např. S ​​reklamními bloky. Takové marketingové procesy lze vidět zejména v hospodách, kde často najdete korkové tácky na pivo a nápoje, které jsou tištěny sítotiskem nebo digitálně. Takové podložky používají také různé typy společností, aby pomohly zvýšit povědomí o značce mezi svými zákazníky.

V poslední době však poměrně svěží trend obrazů na zátkách způsobil senzaci. Jsou vyráběny na korkových listech. Některé společnosti, zejména v západní Evropě, mají možnost objednávat si personalizované fotografie tiskem, které vypadají velmi atraktivně a mohou být skutečně jedinečným dárkem pro milovanou osobu.


potisk na tkanině korkové tašky

Nejsou to samozřejmě jediné použité tiskové procesy. Fotografie lze aplikovat na kvádr nebo korkovou desku pomocí sublimačního tiskového procesu. Pak se tyto fotografie neliší od svých protějšků na fotografickém papíře. Jediným rozdílem je neobvyklá podpora korku. Ve videu níže můžete vidět, jak tato technika funguje v praxi:

https://www.youtube.com/watch?v=T14bt6M7nCI

Dalším typem korku, ne -li nejpopulárnějším, na kterém je potisk použit, je korková tkanina a nejčastěji přidružený korkový výrobek, tzn. H. Korkové zátky na víno. U prvních je nejběžnější tisk na korkové tašky a běžně chápané korkové doplňky. Toto odvětví je obzvláště populární v Portugalsku a rozmanitost designů a tvarů kabelek je dechberoucí.

První výtisk, který se objevil v 18. století, byl však na zátkách vína. Výrobci vína a majitelé vinařství označují své výrobky tímto otiskem více než 200 let. Každá zátka z přírodního korku má při otevření logo výrobce alkoholu.


Napsat komentář

Vzorky Korkove