Nahraj skladbu pouze s korkovou stěnou!


Pokud jste umělec a nikdy jste neslyšeli o korkové stěně, měli byste si určitě udělat průzkum a vyzkoušet to. „Korek?“ –

Budete se divit, jestli mluvíme o univerzitním městě Cork v Irsku nebo třeba o víně. – „Co to má společného se záznamem písně?“ Ve skutečnosti hodně.


Akustické vlastnosti korkové stěny


Korkové podlahy nebo stěny jsou velmi zajímavým způsobem, jak vyzdobit vlastní nahrávací studio nebo jakoukoli místnost, která by měla být tichá. Korek je materiál, který se získává z kůry stromu korkového dubu způsobem, který je zcela neškodný pro životní prostředí a nepoškozuje strom.

A má některé zajímavé vlastnosti, včetně těch, které budou zajímat každého, kdo pracuje s hudbou nebo jinými hlasitými zvuky. V podstatě role nebo zeď z korku umlčí nebo dokonce zastaví zvuky v konkrétní místnosti. Jedná se o správnou instalaci a ujistěte se, že ve válci nejsou žádné otvory.

A je tu další funkce: dostanete korkovou desku zdarma. Na korkovou zeď můžete připnout cokoli, ať už jde o lístek s poznámkou nebo fotografii vaší skupiny.


Další vlastnosti korkové stěny


Je na korku ještě něco zajímavého? Ano. Korková podlaha je velmi měkká a polstrovaná, což z ní činí jedinečnou volbu do školky. Jedná se také o tepelné vlastnosti korku – pomáhá udržovat pokoj v teple, což se může hodit během dlouhých zimních nocí, kdy každý sní o slunci a teple.

Někteří návrháři, kteří rádi experimentují s korkovými rolkami, je dávají jako dekorativní předměty do kuchyně nebo koupelny. Skutečnost, že na korek můžete připnout spoustu věcí, to rozhodně usnadňuje a účinek je obecně zajímavý.

A pokud jste skutečně umělci a vlastníte nahrávací studio, můžete na ostatní umělce zapůsobit inovativním využitím korkové role v místnosti a přitom si užívat její praktičnost. A pokud máte přátele, kteří rádi bojují za životní prostředí, budou nad takovým ekologickým materiálem v úžasu.


Napsat komentář

Vzorky Korkove