Bezpečnost a pohodlí – korek v dětské pokoji


V určitém okamžiku musí každý přemýšlet o tom, jak navrhnout dětský pokoj. Řeknou, že je dítě – nepotřebuje složité vzory ani panely. Pod pojmem „design“ nemáme na mysli být trendy, ale myslet na všechny potřeby dětí (a rodičů!).

Proč je korek tak skvělý, ptáte se sami sebe? Myslím tím každý ví o korkové desce nebo samolepícím korku, ale korek v místnosti? A navíc – školka?


Proč je korek tak dobrý?


Proč je korek tak skvělý, ptáte se sami sebe? Myslím tím každý ví o korkové desce nebo samolepícím korku, ale korek v místnosti? A navíc – školka?

Korek je v zásadě levný a ekologický materiál. Když položit korkovou podlahu, tepelné vlastnosti korku udržují místnost v teple, což šetří spoustu peněz za vytápění.

Tlumí také hluk v místnosti, takže vaše děti mohou vydávat tolik hluku, kolik chtějí, aniž by při práci rušily vás nebo sousedy. Měli byste vědět, že korkové podlahy se také často používají v nahrávacích studiích – to opravdu dává perspektivu, že?


Některé další tipy a triky


Zmínil jsem korkovou desku? Opravdu pomáhá dítěti jakéhokoli věku. Můžete tam připnout fotografie, vtipné citáty, připomenutí domácích úkolů nebo školní úkoly. Můžete také nastavit plán.

To je užitečné nejen pro děti, ale také pro vás – stačí se podívat na vývěsku a zjistit, co se děje, jestli vaše dítě potřebuje něco připravit na hodinu nebo si je můžete vzít s sebou. jste na malý výlet, pokud chcete. !

Přál bych si, abych měl korkovou desku, když jsem byl dítě, velmi mi to pomohlo a vypadalo to opravdu skvěle. Je to také skvělý způsob, jak připnout své zprávy dítěti – možná ráno malé překvapení? Jako „Máma tě miluje, pamatuješ si to“ nebo lístek na cirkus připnutý na nástěnce? S tímto můžete udělat tolik! Chce to jen trochu kreativity!


Korkové doplňky


Dětský pokoj může také potřebovat korkové doplňky. Nejběžnější jsou korkové podložky na teplé nápoje, když vaše dítě má čaj při psaní esejů nebo hraní her, nebo když se ve školce pořádá večírek a každý chce pít čaj.

Korek je také skvělý materiál mezi věci. Například pokud jsou v místnosti dvě děti a každá potřebuje osobní prostor, můžete jednoduše umístit nábytek nebo korky, které tvoří hranici mezi dvěma místnostmi.


Napsat komentář

Vzorky Korkove