Pozvat přírodu do svého domova? Unikátní korkové doplňky


Korkové pouzdro na telefon? Korkový opasek? Dokážete si tyto věci představit? Korek se nepoužívá jen na víno!

Je to také skvělý materiál pro jakékoli příslušenství související s korkem. Nejběžnější jsou korková deska nebo role korku. Jaké jsou další populární? Na rozdíl od toho, co si dokážete představit, na korkovém trhu je ve skutečnosti poměrně málo doplňků.


Blok korku


Vaříte svým hostům čaj nebo kávu? Umístěte hrnek na korkovou podložku a podávejte ho svým hostům. Tento trik zajišťuje, že stůl nebude příliš horký nebo se trvale nepoškodí horkým nápojem.

Dělá to díky vynikajícím tepelným vlastnostem korku, které mu umožňují zůstat neporušený a udržovat nápoj teplý. Korková podlaha se chová stejně.

Pokud na vás tyto funkce udělají dojem, můžete si pořídit korkovou rohož, která pokrývá celou vaši podlahu, spíše než váš stůl.


Ergonomická korková podložka pod myš


Proč se obtěžovat hrát na levnou podložku, která se po týdnech náročného používání sama vyhrne, když si můžete koupit pouze kvalitní korkovou podložku pod myš, která je stejně levná? Navíc s několika dalšími úpravami může být ergonomický.

Celkově je to pro hráče velmi dobré zařízení. Možná, že profesionální hráč potřebuje nějaké další funkce, ale mělo by to být dobré pro příležitostného hráče, který si chce odpočinout s nějakou dobrou strategií nebo střílečkou z pohledu první osoby.


Korková deska


Je třeba říci, že korková deska je pravděpodobně nejoblíbenějším korkovým doplňkem na trhu, ale nikdy nepřestává být užitečná.

Pokud jste dítě, lze jej použít jako připomenutí domácího úkolu. Pokud jste student, můžete si ponechat všechny své poznámky a plány.

A pokud již pracujete nebo jste rodičem, existuje ještě další využití pro korkové desky. Je to jen tak levné, ekonomické a ekologické? jako cokoli z korku.

A i když se korek jeví jako křehký a snadno poškozitelný materiál, ve skutečnosti je lepší než většina materiálů. Pokud na korku položíte těžký předmět, může to trochu poškodit, ale stále se odrazí.

Z tohoto důvodu je korková deska obecně tou nejlepší volbou pro děti, protože vždy náhodně nepoškodí věci a korkovou desku nelze snadno zničit.

Pokud chcete něco trochu jiného, ​​můžete také uvažovat o lepicí roli nebo korkové roli. Mohou být snadno přilepeny ke zdi a působit jako korková plachta, čímž se zvyšují jedinečné tepelné a zvukové vlastnosti korků.


Napsat komentář

Vzorky Korkove