Přirozené a zdravé – cvičte jógu s korkem


Možná vás zajímá, jaké je spojení mezi jógou a korkem? Není jeden z nich sportem a druhý materiálem? Co si o tom vlastně myslíte?

Zde je řešení: Můžete cvičit jógu na korkovém materiálu – ať už je to korková podlaha nebo korková podložka. Proč byste to vlastně dělali Existuje několik dobrých důvodů, proč si na takové podlaze dělat každodenní jógu


Měkkost podlahy

Nejprve je koberec nebo korková podlaha velmi měkká. Pomůže to, když uděláte chybu ve své póze z jógy a spadnete na zem. Korková podlaha sníží bolestivé účinky pádu a nebude trvale poškozena.

Bude se i nadále odrazit a znovu bude poskytovat dobrou platformu pro každodenní cvičení jógy. Raději neriskujte, že si zlomíte nohu nebo si poraníte koleno na tradiční tvrdé zemi.

Samozřejmě si můžete vždy koupit podložku na cvičení, ale celá korková podlaha je pohodlnější – nebudete omezeni dosahem podlahy – a navíc to není tak drahé. Je to ve skutečnosti jedna z nejlevnějších podlahových krytin.


Ztlumit atributy


Další věc, která je na korkové podlaze nebo korkových rolích nákladově efektivní pro vaše cvičení, je, že korkový materiál má velmi dobré zvukotěsné vlastnosti. Když je umístěn na podlaze nebo proti zdi, potlačuje veškerý hluk a poskytuje vám prostor pro klidnou a osamělou meditaci.

Žádný náhodný zvuk vás nebude rušit a žádný výkřik vám nebude bránit v klidném provedení jógy. Není to úžasné? Proto se ve třídě nebo v nahrávacím studiu používají korková lepidla nebo korkové stěny. Jak si dokážete představit, v těchto místech je hodně hluku, který je ztlumen korkem.


Tepelné vlastnosti


Existují nějaké další otázky týkající se tohoto materiálu z korku? Ve skutečnosti ano. Může to být trochu úžasné, ale má spoustu dobrých vlastností. Kromě toho, že je tichý a tichý, udržuje v místnosti teplo, zajišťuje dostatečné teplo a šetří peníze, které byste běžně utratili za elektrické teplo.

Možná by vás zajímalo, proč potřebujete ke cvičení teplou místnost. Neměla by být zima, protože vám je při józe teplo? Nezapomeňte, že když se více potíte, ztrácíte více kalorií a vaše tréninky se stanou efektivnějšími s menším úsilím. A není dobré, aby tělo zažilo tepelný šok, pokud se zahřejete ve velmi chladné místnosti.


Jak vidíte, korek má pro cvičení jógy mnoho výhod …


Napsat komentář

Vzorky Korkove