Granulovaný korek. Vlastnosti a použití


Už jste někdy slyšeli o granulovaném korku? Pokud ne, měli byste se o nich určitě něco dozvědět – to je další úžasný potomek korku. Zdá se, že pelety lze vyrobit z kůry stromu z korku. Co dělají korkové granule?

Nejprve je lze vyrobit v jakékoli možné velikosti a hustotě, což znamená, že mohou být velmi velké nebo velmi malé. Díky tomu jsou zcela univerzální a znamená to, že je lze použít v mnoha situacích.


Vytvořte umění pomocí korku


Jste malíř nebo učitel umění? Zvažte použití granulovaného korku jako pěkného doplňku uměleckých děl vašich studentů. Samotný korek je velmi levný a lze ho peletizovat sami, což může být pro děti zajímavé a zábavné cvičení.

Po obdržení granulovaného korku můžete studenty nechat použít jako texturu nebo vytvořit speciální efekty na jejich barvy nebo jiné předlohy. To může vést k zajímavému efektu a zvýšit kreativitu. Nemluvě o zábavě, kterou během kurzu zažijete.


Izolační korek


Korek v granulované formě je vynikajícím plnivem. Například pokud potřebujete něco zabalit, můžete zbytek balíčku naplnit granulovaným korkem, abyste se ujistili, že se obsah nerozbije nebo nepoškodí.

Na druhou stranu to samozřejmě není vhodná náplň pro každý typ balení a musíte se ujistit, že příjemce zná náplň, aby na ni náhodou nerozsypal všechny pelety. I když teď, když o tom přemýšlím, by to byl jistě legrační vtip. Možná je to malý halloweenský nápad?


Celkově je těžké vyhrát všechny možné způsoby použití granulovaného korku – je toho tolik co dělat a vše záleží na kreativitě. Je snadné a levné ho chytit, takže můžete hodně experimentovat, abyste zjistili, zda pro granulovaný korek najdete jiné využití. Pokud ano, dejte nám prosím vědět.


Napsat komentář

Vzorky Korkove