První stacionární obchod Google zdobený přírodním korkem


První stacionární obchod Google zdobený přírodním korkem

První stacionární obchod Google zdobený přírodním korkem. Před měsícem v New Yorku otevřel Google svůj první stacionární obchod. Z našeho pohledu by informace zůstala nepovšimnutá, nebýt skutečnosti, že se tato nejvýnosnější společnost na světě rozhodla vyzdobit prostory korkem a korkovým nábytkem.

Při navrhování interiéru byly použity objevy relativně nové oblasti vědy, tj. Neuroestetiky. Toto pole studuje, jak vizuální estetika ovlivňuje naše tělo a mysl. V místě společnosti ve čtvrti Chelsea v New Yorku byl použit nábytek navržený polským designérem Danielem Michalikem. Nábytek, včetně pohovek a stolů oválného tvaru, je vyroben ze světlého dřeva a korku v neutrálních barvách, díky čemuž výrobky vyniknou.


První stacionární obchod Google zdobený přírodním korkem

První stacionární obchod Google zdobený přírodním korkem. Korek byl použit mimo jiné k získání certifikace LEED Platinum – na vyšší možné certifikaci v rámci hodnocení zelených budov. Interiér je navržen tak, aby se konečný příjemce cítil stejně pohodlně jako doma.

V blízkosti hlavního vchodu je 17 stop vysoká kruhová skleněná konstrukce (navržená a vyrobená s místními partnery v New Yorku), přezdívaná Google Imagination Space. Díky vlastním interaktivním obrazovkám s rotujícími exponáty si návštěvníci mohou vychutnat ty nejlepší produkty a technologie, počínaje prostředím Google Translate a našimi schopnostmi strojového učení.


Obchodem se táhne tenká černá kovová čára, která vytyčuje bezproblémovou cestu a přitahuje pozornost mezi různými displeji. Centrální kruhový pult, který funguje jako podpůrný stůl, má v kruhu neonovou halo s nápisem „Tady na pomoc“.

Kupující a ti, kteří hledají radu nebo pomoc s výrobkem, mohou používat sedačky ve formě lavic, pytlů a stoliček. Okna jsou vybavena osvětlenými „odkrytými rámečky“, které představují produkty Google a umožňují kolemjdoucím komunikovat s nimi pomocí technologie rozšířené reality.

Původní informace se objevily na blogu Google, který najdete na této adrese.

https://blog.google/products/devices-services/google-store-nyc/


Napsat komentář

Vzorky Korkove