Rychlá instalace, skvělý efekt – výhody samolepícího korku


Potřebuje vaše dítě na pokoji korkovou desku nebo jste učitel a chcete svým studentům připnout korkovou desku?

Pravděpodobně jste prošli spoustou obchodů a zjistili jste, že korek vypadá jako vaše nejlepší sázka, ale stále nemáte čas dát všechny tyto věci dohromady a nainstalovat?

Zní to příliš komplikovaně? Vyzkoušejte samolepicí korku! Montáž na zeď je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné složité znalosti.


Samolepicí korkové panely


Co je to přesně? Název je samolepicí – samolepící korkovou desku lze snadno přichytit ke zdi a opravdu je skvělým doplňkem učebny. Pokud chcete, aby vaši studenti mohli sdílet věci tak, že je připnete na korkovou fólii, to není problém – je dostatečně silný, aby zvládl všechna pera, ale stále vypadá dobře a nespadne snadno.

Šetří to spoustu času, protože je velmi snadné jej namontovat na zeď. A je tu další výhoda samolepícího korkového archu, kterou můžete na krátkou dobu nalepit na cokoli.

Pokud se vaše dítě nudí, nebo pokud si myslíte, že to opravdu nepotřebuje, nebo pokud je pro tuto korkovou desku lepší místo, můžete ji jednoduše sejmout ze zdi bez větších následků. Stěna není poškozena a samotné odstranění je celkem jednoduché. To je skvělá zpráva pro ty, kteří opravdu nesnáší pohyb věcí po domě.


Respekt k životnímu prostředí z korkových plechů


Samolepicí korkové desky jsou navíc skutečně ekologické, a to nejen proto, že jsou vyrobeny z korku (nejšetrnější k životnímu prostředí), ale také proto, že je lze snadno odstranit. Můžete se jednoduše rozhodnout korkovou desku zbavit a dát ji svému sousedovi, který ji může lépe využít.

Možná, že její děti budou spokojené s korkovou deskou, nebo ji můžete věnovat místní škole. V každém případě korková role nebude poškozena a můžete ji několikrát vyjmout nebo sestavit.

Díky tomu jsou nejen ekologicky šetrné, ale také z nich činí skvělý materiál pro generální opravy nebo změny designu ve vaší domácnosti. Vaše děti budou rádi, že budou moci samy samolepicí korkové plachty tolik pohnout!


Napsat komentář

Vzorky Korkove