Korkové desky pro kancelář a nejen


Pokud se podíváte na fotografie mnoha kanceláří nebo ložnic, zjistíte, že většina z nich má nějakou korkovou desku.

Jsou opravdu užitečné a pod pojmem „užitečné“ máme na mysli, když je můžete získat pro svou kancelář nebo domov, jak bez nich můžete žít? Co je tak dobrého na korkových deskách nebo korkových rolích? Podívej se.


Kancelářská korková deska


Pracovníci kanceláře milují korkové desky nejen pro svou ohleduplnost k životnímu prostředí, ale také pro snadnou komunikaci, která je s nimi možná.

Jsou užitečné, když tam chcete připnout věci, ať už jde o fotografie blízkých nebo poznámky připomínající důležité věci.

Je to také skvělý komunikační nástroj – můžete k němu připnout poznámky ze schůzky nebo tiše svým zaměstnancům připomenout, že musí něco udělat.


Korek v domě


Nebo když obdržíte korkovou desku pro svůj domov, můžete sdílet svou nehynoucí lásku k rodinným příslušníkům a připnout si nákupní seznamy nebo seznamy úkolů pro daný den.

Vaše děti budou rádi mít vývěsku, která jim bude připomínat důležité domácí úkoly, termíny, témata esejů a výzkum. Můžete k němu také připojit zajímavé, motivační nebo vtipné citáty. Jedná se o opravdu zajímavý koncept, který může vaše dítě vyjádřit v místnosti, aniž by muselo malovat stěny nebo cokoli, co by místnost rozhodně změnilo.

To je obzvláště důležité, pokud je místnost pronajata a nemůžete v ní provést příliš mnoho změn bez souhlasu majitele.


Conseil de liège à l’école


Jedno z největších využití korkové desky je ve třídě. Učitel zde může připnout své úkoly nebo připomenutí. Může být také použit pro studenty, aby se lépe poznali.

Nejběžnější činností je ptát se studentů na jejich fotografie z velmi raného dětství. Připněte je na tabuli a nechte je hádat, která je která. Můžete se navzájem poznat a při tom se hodně pobavit! A s korkovou deskou můžete dělat mnohem více aktivit.

List nebo role z korku mohou být také užitečné pro mnoho dalších účelů. Díky své široké paletě použití patří mezi nejlepší výrobky na trhu, zejména proto, že jsou také šetrné k životnímu prostředí.

Je to skvělý způsob, jak vzdělávat studenty nebo zaměstnance o tomto trendu a vysvětlit, proč je dobré používat produkty šetrné k životnímu prostředí. Neváhejte a získejte korkovou desku. Lépe později než nikdy!


Napsat komentář

Vzorky Korkove