Nejlepší korkové inspirace


Nejlepší korkové inspirace

Nejlepší korkové inspirace. V této obtížné době, kdy mnoho lidí pracuje na dálku nebo mají prostoje kvůli epidemii koronavirů, doporučujeme vám, abyste si tentokrát prohlédli naše průřezové inspirace týkající se korku, ve kterých ukážeme výhody tohoto fascinujícího materiálu chtějí prezentovat co nejkomplexněji.

Málokdo ví, ale od roku 1912 jsou ceny Glassberries Design Awards každoroční soutěží o obalový design. Koncept soutěže byl inspirován životním cyklem skla a je založen na čtyřech pilířích: pevná identita, kreativita, inovace a udržitelnost.
Ceny Glassberries Design Awards jasně přispívají k inovacím a vývoji produktů na základě čtyř principů: růst, doba uvedení na trh, průmyslový design a neustálé zlepšování služeb zákazníkům.

Neustále se zajímá o environmentální účinnost a sociální odpovědnost, podporuje vzdělávání, místní komunity a má aktivní politiku minimalizace dopadů na životní prostředí.
Kromě toho představujeme design Cristiana Carvalha a Francisco Cardoso, který se samozřejmě vyznačuje zajímavým uzávěrem láhve s krytem z přírodního korku.


Nejlepší korkové inspirace

Nejlepší korkové inspirace. Dalším zajímavým nápadem pro použití korku je také výzdoba v podobě mapy světa, kterou si stále častěji vybírají ekologicky uvědomělí zákazníci pro zajímavou výzdobu, např. B. pro dětský pokoj, ale nejen. Taková mapa funguje dobře také v kanceláři nebo jednoduše jako prvek interiérového designu, kde mohou nadšení cestovatelé označit místa, která navštívili, vlajkami.

Málo známá, přesto oblíbená u průmyslových odborníků, správná tloušťka korku je populární způsob, jak umlčet nahrávací studio. Odvážně nahrazuje zvukotěsnou pěnu a zdá se, že je druhým nejoblíbenějším použitím přirozené zvukové izolace poté, co žil v bytovém domě a musel umlčet zeď před mírně hlasitějším sousedem.

Nejběžnějším střídavým materiálem, který se zde používá, jsou korkové desky, korek v roli nebo expandovaný korek. Nejběžnější používanou tloušťkou je 10 mm korek.


korková izolace pro vozidla nasa

Dekorativní korek se velmi často používá jako ozdoba na stěnách koupelny. Správné použití zabraňuje vniknutí vlhkosti, plísní nebo plísní. Díky velkému výběru hmoždinek si každý najde vzor pro sebe. V našem obchodě najdete asi 30 designů hmoždinek, které lze použít nejen v koupelně, ale také v ložnici, kuchyni nebo v kanceláři

Jóga je odvětví, pro které má korek také co nabídnout. Kostky na cvičení, polštáře na podložky nebo potahy na podložky jsou vynikající alternativou k výrobkům jógy vyrobeným ze syntetických materiálů. Nemluvě o tom, že se jedná o výrobky, které jsou odolnější a snadněji se udržují.

Ještě méně známá, ale stejně důležitá role korku je izolovat trajekty a satelity NASA. Kolosální vnější palivová nádrž kolosálního raketoplánu je podle New York Times částečně izolována 497 kilogramy korku odebraného z kůry 225 korkových dubů v Portugalsku.
Korek je smíchán s dalším materiálem k izolaci 154metrové nádrže, která nese studený kapalný vodík a kyslík pro tři hlavní motory trajektu.
Nádrž je jediným segmentem raketoplánu, který se znovu nepoužívá. Je hozen 70 mil vysoký a rozpadá se v Indickém oceánu.
Tank byl postaven společností Martin Marietta Corporation na Bay Street. Louis, Missouri. Společnost zakoupila korek ve výši 45 000 liber pro řadu externích nádrží a četné půdní testy.


Napsat komentář

Vzorky Korkove