Elastické a odolné doplňky na jógu – vyberte si přírodní korek


Jóga je indická životní filozofie, která vede k harmonii mezi tělem, duší a duchem. Aby cvičení jógy dosáhly požadovaného efektu, musí být prováděny s vhodným a kvalitním příslušenstvím.

Je důležité, aby tyto prvky byly odolné, správně seřízené a stabilní. To jsou vlastnosti korkových doplňků.


Ekologické výrobky


Toto příslušenství je vyrobeno z vysoce stlačeného aglomerátu z korku. Vzhledem k vysoké hustotě tohoto materiálu a odpovídající výrobní technologii se korkové výrobky vyznačují velmi dobrou trvanlivostí a stabilitou.

Tyto přírodní, na dotek teplé a ekologické výrobky zaručují bezpečnost a pohodlí během tréninku. Jsou vyrobeny z deformačně odolného a elastického materiálu a zaručují dlouhodobou kvalitu použití. Nejoblíbenějšími a nepostradatelnými výrobky z korku pro cvičení jógy jsou: kostky, podložky, polštáře, klíny, čtvrtiny.

Například Yoga Pad je lehký a velmi originální ze 100% vysoce stlačeného korku. Ideální jako cestovní obuv – pro každého, kdo se účastní jógových workshopů, exkurzí atd. Trochu menší rozměry než standardní cihla, zaoblené hrany a velmi nízká hmotnost z něj činí nejpraktičtější přepravní blok. Doporučujeme lidem, kteří trénují individuálně, všem, kteří ocení krásné a jednoduché předměty každodenní potřeby.


Výhody korku


Velkou výhodou korkových doplňků je jejich nízká hmotnost, díky které je lze snadno přemístit a vzít na hodiny jógy, ať se konají kdekoli, včetně venku. Stejné tvary kostek, klínů nebo čtvrtinových podpatků a vysoká úroveň přesnosti při jejich provádění zajišťují dobrou stabilitu i přes nízkou hmotnost.

Na rozdíl od dřeva jsou korkové výrobky pohodlnější a teplejší, zatímco jsou mnohem lehčí a odolnější vůči nárazům.
Díky voděodolnosti korku jsou výrobky z něj nevstřebatelné, a proto odolné proti vlhkosti a plísním. Lze je tedy použít a skladovat i za nepříznivých povětrnostních podmínek, aniž byste se museli obávat jejich zničení.

Příslušenství korkové jógy jsou extrémně odolné a trvanlivé výrobky. Jsou určeny pro individuální cvičení, pro lidi, kteří oceňují přírodní produkty. Stojí za to použít tyto ekologické předměty, abyste dosáhli harmonie mysli a čistoty mysli při cvičení jógy v souladu s přírodou.


Napsat komentář

Vzorky Korkove