Ozdobte stěnu korkovou bez lepidla – samolepicí korkovou


Samolepicí korek si získá vaše srdce, pokud oceníte rychlá, snadná a bezproblémová řešení. Potřeba snadné a okamžité instalace praktického technického konektoru na jakémkoli místě vyústila v korek se silnou a odolnou lepicí vrstvou.

Samolepicí korkové listy jsou standardní korkové listy pokryté samolepicí vrstvou. Použité lepidlo je velmi silné, díky čemuž jsou panely vhodné pro hladké a mírně drsné povrchy. Pokud nejste fanouškem tradičního lepidla nebo šroubů, určitě vás zaujme náš samolepicí korek se středním zrnem.


Korkové desky na zdi


Ideální pro všechny typy povrchů pro připínání informací, oznámení, zpravodajů atd. Vzhledem k vysoké flexibilitě, vynikající estetice a vysoké odolnosti proti štěpení se jako tabule, vitríny a reklamní obrazovky používají korkové desky se středním zrnem.

Instalace korku pomocí naší samolepicí vrstvy je rychlá, čistá a snadná. Vše, co musíte udělat, je odlomit ochrannou fólii a nalepit korkovou fólii na dříve připravený podklad. Pokud plánujete pokrýt větší plochu korkem, nezapomeňte před montáží zarovnat okraje – například ostrým nožem na tapety. Jednoduché a hladké korkové hrany snižují spáry mezi panely a výrazně zlepšují výsledný efekt.


Problém s hlučným sousedem?


Hrubozrnný samolepicí korek je vynikající zvuková a tepelná izolace. Hrubozrnné korkové desky mají vyšší hustotu než jemné a středně zrnité desky. Jako vrstva pohlcující zvuk, snadno a rychle přilepená přímo ke zdi, je zabráněno vzniku vzduchových zvuků, které se k nám dostanou za zeď.

Pokud je stěna relativně tenká a hluk je velmi nepříjemný, pak je třeba použít lehkou konstrukci skládající se z 15-20 mm korkové desky, vzduchové mezery nebo minerální vlny a Je třeba vzít v úvahu sádrokarton nebo OSB uzávěr. V naprosté většině případů vedou uspokojivé účinky absorpce zvuku k přímému přilnutí ke stěně velkého korku o tloušťce 10 mm.


Napsat komentář

Vzorky Korkove