Ztlumte zvuk místnosti korkovou podložkou


Hluk je nepřítelem klidu a pohody, a když jeho intenzita v domácnosti překročí vaši toleranci, život se může změnit v noční můru. Díky přírodním vlastnostem korku funguje tento přírodní materiál dobře jako absorbér zvuku, protože jeho buňky fungují jako zvukové izolátory.

Korek snižuje přenos hluku a vytváří klidné prostředí; neexistuje žádný jiný materiál, ani přírodní, ani umělý, se všemi vlastnostmi surového korku. Lehký, odolný proti hnilobě, netoxický, dobrá komprese a expanze, zpomalující hoření, vodotěsný, pružný a odolný. Kromě těchto pozoruhodných vlastností je korková kůra také udržitelným, obnovitelným a ekologickým přírodním zdrojem.


Vynikající zvuková izolace


Korková kůra je ve vhodných intervalech „vytržena“ z korkových dubů, aniž by došlo k poškození stromů, a umožňuje na jejím místě růst novou kůru, aby nedocházelo k poškození přírody, kácení či ničení stromů, není narušena žádná flóra a fauna, a přesto z této jedinečné suroviny prosperuje celé odvětví. Korkovou kůru lze pravidelně sklízet z jednoho stromu – každých 9 až 12 let a celkem až 12krát.

Přírodní korkový izolační základ je trvalý produkt, takže můžeme zaručit, že vydrží na podlaze mnohem déle. Jsou vyrobeny stejnou technologií jako standardní kork, kombinující přírodní korkový agregát s ekologickým pojivem, avšak s tím rozdílem, že mají o něco nižší hustotu a pórovitější strukturu pro zlepšení izolačních parametrů. .


Permanentní produkt


V případě základů na bázi kaučuku používaných pro koncové podlahy a vyžadujících substrát s vysokou hustotou se do směsi korkového kameniva přidá příslušná část degranulátu kaučuku. Korkový základní nátěr se používá na všechny typy povrchů, např. Plovoucí podlahy. B. běžné panely, parkety a dřevěná prkna, koberec, linoleum, PVC korek, přírodní kámen a keramické dlaždice.

Výběrem 100% přírodních produktů z korku přispívat k rozvoji inovativních a udržitelných řešení a tím pomáháte chránit naše přírodní prostředí.


Napsat komentář

Vzorky Korkove