Původní dispozice bytu – nástěnné korky


Korek je velmi odolný materiál. Má antistatické vlastnosti; H. Nepřitahuje ani neabsorbuje prach, proto se doporučuje pro alergiky a astmatiky.

Snadno se také čistí. Vždy je příjemné na dotek. Neumožňuje nebo neabsorbuje teplo, takže jej lze úspěšně použít k izolaci místností. Příroda opět ukazuje své neomezené možnosti.

Snadno se také čistí. Vždy je příjemné na dotek. Neumožňuje nebo neabsorbuje teplo, takže jej lze úspěšně použít k izolaci místností. Příroda opět ukazuje své neomezené možnosti.


Dotek přírody


Kůra použitá k pokrytí stěn a podlah pochází ze stromů, které jsou nejméně 25 let staré. Nemusíte duby řezat sami. Můžete svobodně vyrůst. Existuje dokonce impozantní 250 let starý exemplář.

Korek je skutečný dar přírody. Žádný jiný přírodní materiál kombinuje tolik výhod: korek tepelně a akusticky izoluje, absorbuje nárazy, je elastický, pod tlakem, ale po vypnutí se vrací do svého původního tvaru, je antistatický, odolný vůči vlhkosti. Důležité je, že přilnavost je zachována bez poškození přírodního prostředí; Takto ošetřená korková dubová kůra byla odstraněna z kmene rostoucího stromu. Je proto ideálním materiálem pro pohodlnou a ekologickou podlahu.


Charismatická dekorace do ložnice


Korková nástěnná dekorace je přírodní a naprosto charismatická dekorace do ložnice. Jedná se o jedinečné a praktické řešení, protože korkové obklady stěn zlepšují mikroklima v interiéru, snižují hladinu hluku v bytě a zateplují stěny.

Dekorativní korek na stěně také chrání povrch před nečistotami v oblastech s vysokým provozem, jako jsou atria a chodby. S nástěnnou zarážkou, jako extrémně odolným výrobkem, si můžete dlouho užívat své estetické a praktické hodnoty. Mnoho výhod elektrické zásuvky dává personalizaci vašeho interiéru nový a jedinečný význam! Dlaždice lze pokládat do suchých místností, jako jsou obývací pokoje, ložnice nebo dětské pokoje, i do vlhkých prostor, jako je kuchyň, koupelna nebo sauna. Korkové dlaždice vytvářejí jedinečnou výzdobu bytů.

Díky množství vzorů a použitým barvicím technikám lze dlaždice zvolit pro jakýkoli typ interiéru. Korek na zdi je také praktickým řešením – zlepšuje mikroklima, snižuje hladinu hluku, zahřívá nás a chrání povrch před nečistotami v místech s vysokým provozem, jako jsou nádvoří a chodby. Instalace je poměrně jednoduchá, korkové dlaždice se lepí přímo na povrch stěn.


Napsat komentář

Vzorky Korkove