Korkové desky – skvělé místo pro informace a poznámky


Lehký, praktický, pro poznámky nebo fotografie – vývěska umožňuje několik úprav kompozice. Není divu, že kanceláře rychle přešly na design interiéru.

Je to také skvělé řešení pro dětský pokoj. Korkové desky lze snadno instalovat a přizpůsobit téměř jakémukoli interiéru


Pro domácí kancelář


Korkové panely se vyznačují vysokou odolností. Mohou se k němu snadno připojit a odstranit všechny informace. Funguje to zejména tam, kde často vznikají nápady a mění se pracovní materiály.

Můžete také snadno umístit důležité zprávy nebo připomenutí – pomůže vám to uspořádat denní plán. Příslušenství jako korková deska usnadňuje práci v domácí kanceláři. Při výběru modelu byste měli nejprve věnovat pozornost jeho rozměrům. Jejich definování pomůže určit dostupný prostor, umístění desky a množství dokumentů a poznámek, které budou distribuovány po celý den.


Obývací pokoj, ložnice nebo dětský pokoj


Korkové desky vždy pomáhají držet krok – mohou motivovat, když na nich najdete fráze a slogany, inspirovat nebo usnadnit plánování a připomenout vám cestovní sny. Rovněž stojí za to personalizovat vývěsku, například umístěním na ni své oblíbené fotografie.

Takovou koláž lze snadno kdykoliv změnit! Stejně důležitý je rám rámu – dřevo je nejneutrálnějším uspořádáním a kov zapadá do moderních uspořádání.


Napsat komentář

Vzorky Korkove