Módní a originální korkové doplňky


Věděli jste, že korkové doplňky v domě jsou originální a krásné? Existují také ekologické výrobky v korkovém dubu nebo v dubu Quercus. Pokud chcete, můžete svůj domov změnit o 180 stupňů pomocí módních korkových doplňků. Přírodní korek není jen univerzální izolační materiál a skvělý obal na stěny a podlahy.


Alternativa k tradiční zdi


Korkové závitky jsou zcela univerzální. Můžete jej použít jako korkovou plachtu doma, v kanceláři nebo ve škole. Slouží však také jako izolace budov nebo tlumení stěn. Používají se také jako materiál na spáry, při výrobě reklamního materiálu a jako vysoce kvalitní korkový základ pro panely nebo obklady.

Unikátní vlastnosti korkových válečků jsou oceňovány také při modelování při stavbě architektonických nebo železničních modelů a jako korkové polštáře a podložky pro jógu nebo fitness. Středně zrnitá korková role je ideální pro výrobu všech typů povrchů pro připínání informací, reklam, zpravodajů atd. Díky své vysoké flexibilitě, vysoké estetice a vysoké odolnosti proti odštípnutí se korek se střední zrnitostí používá jako korkový zobrazit, výkladní skříň a reklamní obrazovka.


Korkova nástěnka


Můžete snadno a bezpečně připojit obchodní dokumenty ke svému korku v kanceláři nebo fotografie z dovolené doma. V tomto případě potřebujete korkovou rolku o tloušťce 5-10 mm. Korkové rohlíky na zdi o tloušťce 2 až 4 mm udělají svou práci, pokud již máte měkký základ, na který chcete nalepit dekorativní vrstvu korku.

Jako podklad pro tenkou roli korku můžete použít měkkou porézní plst, polystyren nebo lepenku. Pokud se však více zajímáte o tloušťku než formát korku, zvolte středně zrnitý korkový váleček o tloušťce více než 10 mm. Taková silná role korku může být přilepena přímo na zeď nebo jiný podklad, nebo může být použita k dělení korku mezi stoly, které slouží jako výplň na pracovišti a jako velká, praktická a snadno dostupná korková plachta.


Napsat komentář

Vzorky Korkove