Odolné a praktické korkové doplňky


Přírodní korek není jen univerzální izolační materiál a skvělý obal na stěny a podlahy.

Jsou to také originální a praktické doplňky, jako jsou korkové doplňky (korkové peněženky a tašky, korkové opasky a oblečení), ale také netradiční dekorativní předměty, jako jsou korkové mísy a hrnce, korkové lampy, šperky nebo USB klíče.


Perfektní korkový dárek


90% korku je vyrobeno ze vzduchu, což z něj dělá velmi pružný materiál. Díky tomuto korku jsou vyráběny neobvyklé doplňky pro každodenní použití i nádherná ekologická zařízení, která se nepochybně mohou stát velkým překvapením pro milovníky přírody a ekologie. Korkové doplňky jsou ideální pro alergiky, protože korek jako surovina nepřitahuje prach a nedráždí nosní sliznice ani dýchací cesty.

Při kontaktu s pokožkou je bezpečný, protože nezpůsobuje alergie. Korkové výrobky jsou velmi trvanlivé, nerozpadají se, nevyblednou a snadno se čistí. Krásné korkové doplňky, jako jsou květináče, deštníky, svícny, podložky pod myš, fotorámečky a řetízky na klíče, jsou rozhodně originálním dárkem pro každou příležitost.

Netradiční dekorativní předměty z korku lze použít různými způsoby. Zejména prosté zjištění, že výroba korku nijak nepoškozuje životní prostředí, protože pochází ze samoregeneračních stromů, je platným argumentem ve prospěch jejího použití v mnoha průmyslových odvětvích.


Přírodní vlastnosti


Korek se při používání chová jako přírodní kůže. Objevují se na něm jemné a přirozené vrásky. Víčko je navíc extrémně odolné proti vyblednutí a oděru. Bude to ideální, ekologický a jistě originální dárek, který překvapí i toho nejnáročnějšího člověka.

Snadno se čistí a nevyžaduje žádnou další údržbu. Korek je navíc antialergický, nedráždí pokožku, sliznice očí ani nosu. Kuchyňské polštáře na teplá jídla, vánoční ozdoby nebo ručně vyrobené talíře s vínovými zátkami osloví všechny milovníky ekologie a řemesel.

Korková deska ve tvaru karty může být také dobrým nápadem na dárek. Ideální pro označení míst nově objevených každým cestujícím. Tyto mimořádné přírodní doplňky nebo galanterie se určitě změní


Napsat komentář

Vzorky Korkove